Supervisie
Als jij een (startende) professional bent in het werkveld wil ik graag met jou op zoek gaan aan de hand van het reflecteren, onderzoeken en ervaringsleren wie jij bent als professioneel hulpverlener. Dat doen we aan de hand van het onderzoeken van denken, voelen, willen en handelen in jouw werk- en arbeidscontext. Daarvoor breng je werkervaringen in aan de hand van een verslag. Aan de hand van elke supervisie sessie schrijf je een reflectieverslag over ons supervisiegesprek en breng je een werkinbreng in. Door mijn achtergrond hou ik ervan om in de bijeenkomsten ook jouw socialisatie en jouw waarden, normen en achter liggende overtuigingen bij te betrekken. Wat maakt dat jij denkt en voelt zoals je doet? Wat hebben jouw overlevingsstrategieƫn daar mogelijk mee te maken? En wat ooit nodig en werkzaam was, is dat het nu ook nog? Wat wil je dan eigenlijk? En wat voor mogelijkheden zijn er dan eigenlijk om dat te bereiken, en welke kies jij?
Voor jou als supervisant betekent dit dat je je verbindt aan een supervisietraject van minimaal 10 tot maximaal 15 bijeenkomsten. Dit levert je punten op in je SKJ-registratie op gebied van reflectie. We kunnen samen overleggen over de plek van de bijeenkomsten, ook is online supervisie mogelijk.
Voor de werk- en opdrachtgever betekent het aanbieden van supervisie dat de werknemer zich verder professionaliseert. Ook betekent supervisie dat de werknemer zich oefent in duurzame inzetbaarheid. Dit is belangrijk ter voorkoming van overspannenheid en burn-out. Het zet in op preventief beleid op dit gebied.